Égi segítőinkről...

2014. október 06., 06:26

Angyalok, tündérek, őr és arkangyalok, a Teremtő energia jelenléte.. Megfoghatatlan és sokak számára meseszerű , a hihetetlen kategóriájába eső "dolgok" ezek.

A tapasztalásnak számtalan módja van, de kizárólag akkor történhet meg, ha megadjuk magunkat , az elménket háttérbe szorítjuk és nem 3 dimenzióban gondolkozunk. A mély és tartós érzelmi krízisek nagy fájdalmak, megrázkódtatások esetén minden ember végső kétségbeesésében az imához és a Teremtőhöz fordul ösztönösen, még a leg ateistább is. Miért van ez? Mert a hit és az Isteni tudatunk egy nagyon mélyről jövő késztetés, érzés, de annál sokkal több, magyarázatot nem kell, hogy keressünk rá. A világ anyagi része és a rengeteg felesleges információ feldolgozása miatt az elemző elme és az ego hatalma nagy felettünk, amíg hagyjuk. Amikor elkezdünk leválni a materiális világról és elkezdünk valóban létezni, abban a pillanatban megjelenik egy alig észrevehető, de mégis érzékelhető sík, ami egyre jobban kezdi támogatni életünket.

Bizonyára mindenki tapasztalta már, hogy vannak nagyon kemény, munkás napok és néha minden nagyon könnyen halad a maga útján és szinte erőlködés nélkül érjük el céljainkat. A tanítások szerint az Isteni úton akkor járunk, amikor történnek velünk a dolgunk és mi benne vagyunk az akadálytalan áramlásban, nem irányítjuk azokat, de együtt élük velük. Megadjuk magunkat a támogató erőknek, a felsőbb hatalomnak és feladjuk a korlátozott tudatunk hatalmát, nem gondolkozunk és nem félünk, változunk, változtatunk.

Hozzáteszem, hogy ez nem könnyű mivel olyan hosszú időn keresztül táplálták belénk, hogy azonosak vagyunk a fizikai testünkkel és azt is, hogy a létezéshez kizárólag az anyagi világ háttere kell. Valóban így van ez? A tudósok mindent, amit nem tudnak megmagyarázni, azt félresöpörnek. Ilyen többek között a szellemi lények létezése is, pedig emberek milliói tapasztalják meg nap, mint nap. A keleti kultúrákban a hétköznapok része a nem földi világ, mivel ott a kultúrális, spirituális alapok sok 1000 évesek és tudják, hogy az emberi képességek erősen korlátozottak. Elfogadják, hogy minden okkkal történik és minél kisebb ellenállást tanusítanak annál gyorsabban képesek fejlődni, valamint hisznek abban, hogy a halál nem a vég hanem egy újabb kezdet.

Van, aki látja a szellemvilág képviselőit. Magam is megtapasztaltam, hogy tükörből vagy a perifériális tátókörömben megjelentek lassan mozgó alakok árnyak, néha csillámpor szerű fények cikáztak a szemem előtt. Először meglepő és szinte félemetes, de később megnyugató érzések kísérik a jelenségeket. Ez nem kivételes képesség, inkább csak nyitottság, használni csak kevesen tudják. Kevés a tiszta forrásból táplálkozó látó képeségekkel rendelkező médium. Én egyet ismerek.

Minden élőnek vannak őrangyalai és védelmezői, akiknek az a dolga, hogy óvatosan terelgessék az úton és sugallatok, testi érzetek formájában , jelek küldésével (tollak, madarak, érmék,hangok, stb.) irányítgassák a földi lézetése során. Viszont nekik egy valami nincs a birtokukban, ez pedig a szabad akarat. Ez bármit felül képes írni és az égi segítség máris kútba veszik. Az élvezeti cikkek, bódító és tudat módostíó szerek fogyasztása tovább távolít minket a szellemi síktól, hiszen az egonak és az elmének ad hatalmat. Aki a megérzései és sugallatai szerint él, az az ember könnyíti a saját sorsát és megéli a maga valóságát, hiszen minden ember spirituális lény, Isteni természettel és teremtő képességgel.

A hasonó a hasonlót vonzza, így lehetősége lesz olyan Társat találni, aki hasonlóan érez és gondolkozik, tisztában van a spirituális vlág alapelveivel és így képesek lesznek együtt kiteljesedni, fejlődni. Sokan beérik egy valamilyen minőségű kapcsolattal (alacsony az önmagukba vetett hitük) és így nem tudnak előre jutni az ezotéria területén, mert megköti őket a párjuk materializmusa, de mint tudjuk, ott a szabad akarat. Mindenki dönthet a saját életéről.

Ne féljünk hangosan kérni szellemi segítőinktől, meglátjuk, hogy milyen kreatív megoldásokkal segítik életünk alakulását. Pontos kéréseket küldjünk, önzés és öncélúság nélkül- szeretettel, hittel. Anyagi természetű kérésekkel felesleges próbálkozni, ám ha lehetőséget szeretnénk, akkor az meg is fog érkezni.

Keresse természetgyógyászát Szombathelyen!

 

 
Hozzászólások

Kéner Gyula2014. október 08., 06:17
Eddig ez az egyik legjobb gondolat.
"Égi segítőinkről..."
Talán ez a téma közel áll hozzám.
Igazán sosem értetem mi a magyarázat.
Most már értem.
Köszönöm!Hozzászólok


* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!« Vissza az előző oldalra!

Elérhetőségek

Karakó István Természetgyógyász

9700 Szombathely,

Telefon:
+36300184442
E-mail:
pszichotronikamagyarorszag@gmail.com
Karakó István Természetgyógyász - Magyar