Bemutatkozás

Bemutatkozás

Karakó Istvánnak hívnak, 1972-ben születtem Sopronban, agrármérnökként végeztem a Pannon Agrártudományi Egyetemen. Szombathelyen élek és dolgozom.

Már fiatal koromban is észrevettem, hogy a közvetlen közelemben élőkön kívül ,számomra ismeretlen emberek is  bizalmas információkat osztanak meg velem, segítséget kérnek tőlem. Akkor még nem tudtam, hogy a segítés, mások szolgálata lesz az életem egyik fő feladata.

Az ezotéria és a spiriualitás a 1990-es évek végétől kezdett el mélyen foglalkoztatni,  számtalan könyvet olvastam el a témában és gyógyítókkal tartottam a kapcsolatot, információkat gyűjtöttem. Kezdetben a léleksebészetet tanultam, és olyan gyógyító eljárásokon vettem részt, amik nem az akadémikus orvoslás elveit követik. Transzcendentális meditáció, regressziós hipnózis, bioenergetika, sámán eljárások, beavatások követték egymást. Ezek az élmények és a lelkemben, szellemeben lezajlott minőségi változások megerősítették bennem azt, hogy a gyógyítás és gyógyulás nem a fizikai testünkben és nem az elménk által történik, hanem van egy más sík, amiről kevesen tudnak.

A hétköznapokban igyekszem egészségesen élni, gyermekkorom óta rendszeresen sportolok és tanulok. Először Kőszegen majd  Szombathelyen  Karádi Tamásnál elvégeztem a Reiki I és II tanfolyamot, ami  egy fontos mérföldkő volt számomra.  Úgy érzem, onnantól tudatosult bennem, hogy az utamra léptem, és küldetésem mások segítése és bíztatása a jobb élet felé. Majd elvégeztem  a TEGYE felsőfokú természetgyógyász terapauta képzését, valamint svédmasszőri végzettséget szereztem továbbá Enegy tanácsadóként is tevékenykedem.

Célom az, hogy a  rászorulóknak segítséget nyújtsak és utat mutassak tapasztalataim alapján és mások életminőségének javításában részt vállaljak. Hiszem, hogy minden "betegség" gyógyítható, ha megtaláljuk az utat a Lélekhez.

Weboldalamon és a blogomban (Gondolatok menüpont) kizárólag olyan tapasztalatokról írok, amiket személyesen éltem meg mások segítése által vagy a saját életemben.

Fogadják őszinte szeretettel!Elérhetőségek

Karakó István Természetgyógyász

9700 Szombathely,

Telefon: +36-20/344-7150
Karakó István Természetgyógyász - Magyar