Az a bizonyos fehér lap...

2014. október 02., 05:04

Mindenben igaza volt, fájt és fáj még ma is, de érzem, hogy nemsokára eljön az idő, amikor végérvényesen dönthetek a sorsom legfontosabb lépéseiről és ehhez minden lehetőségem megadatik.

Mi kell a fehér laphoz?

Kizárólag a saját tapasztalataimat tudom leírni. A Buddhizmus tanítása szerint az egyetlen életfeladatunk az elengedés megtanulása. Mit jelent ez? Számtalan koloncot cipelünk a jelenlegi életünkben, ami lehet előző életeinkből származó, de ez életes is. Minden  lelki terhünk, céltalan ragaszkodásunk lassítja a fejlődésünket, gondolok itt felesleges kapcsolatokra, munkahelyre, múltbeli sérülésekre, megtagadott, elszalasztott lehetőségekre, haragra, bűntudatra. Képesek vagyunk a múltban élve megbénítani magunkat különféle zavaró érzelmekkel, amiknek egy célja van-az ego hatalmát erősíteni. Az önszeretet és önbecsülés hiányában el sem tudjuk képzelni, hogy nekünk járhat eg szebb, jobb élet. A jó hír, hogy mindenki megérdemli a teljességet, de ehhez meg kell harcolnunk magunkkal és a félelmeinkkel.

A lelki és fizikai tisztulás egy folyamat, amit elő lehet segíteni számtalan módszerrel, de meg kell élni és bizony le kell mennünk a lelkünk legsötétebb bugyraiba is hozzá. Számtalan akadályt képezünk magunknak a tudat alattinkban, de minden belsö ellenállás, félelem oldható. Segít a fizikai test méregtelentítése, a harag bűntudat feloldása, a meditáció, vízulaizáció, a mantrák és a sport is. Ugyanakor a döntésünkkel egy időben számtalan segítő, barát is meg fog érkezni, akik mindíg akkor fognak egy kicsit segíteni, amikor elbizonytalanodnánk vagy csökkenne a hitünk.

Izgamas folyamat ez, számtalan gyors, hirtelen bekövetkező változással, hiszen a jövőnket energetikailag is mi teremtjük, a döntésünkkel pedig mozgásba hozzuk. Sokszor éreztem magam úgy az életemben mint amikor egy forgószél felkap és csak történt minden körülöttem és bennem. Hagyni kell a folyamatokat kifutni és nem célszerű az irányítást átvenni, mert az felsőbb akarat mindíg a legjobbat akarja és adja is számunkra. Bízzunk teremtő erőnkben és abban, hogy  a legjobbat érdemeljük az életben. Ez nem anyagiakban és más egyéb előnyökben nyilvánul meg, de ugyanakkor számtalan csodás lehetőséget fog adni számunkra.

A megszűnt kapcsolatok, munkahelyek után mindíg jobb érkezik amikor már készen állunk rá. Hinnünk kell a változásban, nem tehetünk mást. Ha nem fogadjuk el, akkor a saját életünk előtt fekszünk keresztbe, ami fájdalmas tapasztalásokkal járhat. Ne tegyük!

Adjuk meg magunkat, együnk hajlandóak alázattal elfogadni, tanulni, ébredjünk a tudatunkra és legyünk jelen az életünkben, ne sodródjunk céltalanul. A pozittív gondolatok meghozzák a lehetőségeket és az áldozatainkkal arányos jutalmat kapunk, amit nem várhatunk el, de meg fog érkezni valamilyen formában ebben biztos vagyok, megtapasztaltam számtalan esetben.

Keressük meg ezt a fehér lapot és írjuk rá a vágyainkat, a terveinket, de fogadjuk el, ha nem pont akkor és úgy teljesül. Mivel minden úgy van jól, ahogy van és okkal történik minden élet eseményünk.

" Az út örök és télen, mégis végbe visz mindent észrevétlen..."

Keresse természetgyógyászát Szombathelyen!

 
Hozzászólások

Karakó István2014. október 02., 09:16
Néha a varázslónak is kell térdepelni, érdekes perspektíva... :)
Hajas Zsófia2014. október 02., 08:51
"Az átlag ember térdepel a körülményei előtt, A varázsló előtt a körülményei térdepelnek."

Hozzászólok


* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!« Vissza az előző oldalra!

Elérhetőségek

Karakó István Természetgyógyász

9700 Szombathely,

Telefon:
+36300184442
E-mail:
pszichotronikamagyarorszag@gmail.com
Karakó István Természetgyógyász - Magyar