Szaporító szervek betegségei

2014. augusztus 04., 07:55
A férfi és a női minőség megélése nem könnyű feladat. Annyi féle sérülés, gyermekkori probléma, gátlás, tiltás és félelem, megfelelési kényszer telepedhet a nemiségünkre, hogy szinte képes azt megbénítani.

Minden olyan tünet, ami a a szaporító szervrendszerek területén jelentkezik összefügg a férfiasság, nőiség megélésével. Jelenleg egy fordított világban élünk, a nők férfi szerepben élnek, dolgoznak, a gyermekvállalási kedv alacsony sok nő részéről. Családfenntartó szerepért, önállóságért harcolnak, de közben elveszítik önmgaukban a NŐt és csodálkoznak, hogy a férfiak sem azt látják meg bennük. Ugyanakkor vágynak a gyengédségre, szeretetre, de a befogadás, elfogadás képessége egyre idegenebb a mai kor emberétől.

A férfiak lágyulnak és puhulnak, a pénzt tekintik sok esetben értékmérőnek és magukat azzal nyugtatják, hogy elég ha azt hazaviszik. A gyengédség, törődés, közös élmények elmaradnak, de közben sokan a testi örömöket hajszolják máshol, az helyett, hogy az egykor boldog kapcsolatukért hozzanak áldozatokat.

Sok embertársunk olyan kapcsolatokban raboskodik, ahol önmagát és az igényeit  feladva, a boldogság esélyétől megfosztva létezik. Számtalan kapcsolat bizonyos karmikus feladatokra épül, amiket vállaltunk, ezért ezeknek a tanítása nagyon fájdalmas tud lenni. Amíg nem tudatosul bennünk, hogy mi dolgunk a másikkal, addig csak olyan félmegoldásokat választhatunk, hogy keserű elégtételként flörtölünk, esetleg sekélyes kapcsolatba kerülünk másokkal-mindez semmi más, mint kétségbeesett vágy a szeretetre.

Ne elégedjünk meg az illúziókkal, tegyünk a boldogságért!

Amennyiben fizikai tünetünk, betegségünk jelent meg, akkor pedig keressünk egy olyan szakembert, akiben bízhatunk. Meg fogunk gyógyulni!
« Vissza az előző oldalra!


Elérhetőségek

Karakó István Természetgyógyász

9700 Szombathely,

Telefon:
+36300184442
E-mail:
pszichotronikamagyarorszag@gmail.com
Karakó István Természetgyógyász - Magyar