Allergia, immunhiány

2014. augusztus 04., 07:55
Nép "betegség"? Hát, igen. Mi lehet az oka? Véleményem szerint egyszerűbb és nem annyira misztikus magyarázat adható a tünetekre.

Az allergai egy túlérzékenységi, védekező reakciója a szervezetünknek, egy jelzés arra vonatkoztatva, hogy a szervezetben a méreganyagok, mérgező gondolatok mértéke elérte a kritikus mértéket. Az, hogy milyen anyagra vagyunk allergiásak szinte mindegy, mert az orvosok nagy része ugyanazokat a szereket adja.

Gondoljunk bele milyen érzelmi terhekkel élünk ebben a műanyag világban. Tartósító, állományjavító, ételt megfestő, ízfokozó szerek, kész ételek, silány minőségű táplálékok, rengeteg vegyi anyag, ami a bőrünkön keresztül is szívódik fel.  Ugyanakkor hatalmas mértékű környezetszennyezés, a csapból folyó víz méreg, tele van gyógyszermaradványokkal, műtrágya és növényédő szerekkel, nehézfémekkel, stb.

A májunk, vesénk, egyéb méregtelenítő szervünk nem bírja ezt a végtelenségig. Egy kisbaba már embrió korában hatalmas küzdelmet folytat a hozzá eljutó mérgekkel. Ilyen körülmények között ne csodálkozzunk a megjelenő allaergiánkon, amit  a beszedett gyógyszerek károsító hatása még tovább fokoz, hiszen azt is a májunk feladata lebontani.

Számos alternatív terépia van az allergia gógyítására, kezelésére. Keressen fel egy szakembert, akiben bízni tud és kezdjék el a közös munkát.
« Vissza az előző oldalra!


Elérhetőségek

Karakó István Természetgyógyász

9700 Szombathely,

Telefon:
+36300184442
E-mail:
pszichotronikamagyarorszag@gmail.com
Karakó István Természetgyógyász - Magyar