A vese és a kiválasztó szervrendszer problémái

2014. augusztus 04., 07:54
Mit is választ ki a vese? Mindent, ami már felesleges, amire nincs szükségünk már. Nagyon aktív szűrőrendszer, hatalmas munkát végez az egészségünk érdekében.

Ide kapcsolódik az egyik írásom is.

A vesénk állandó, magas intenzitásra képes, ha segítjük őt ebben- folyamatos folyadék fogyasztással, hideg időben a melegen tartással.

Az állapota meghatározza az energiaszintünket, betegsége pedig lassú gyógyulással, nagy fájdalommal jár. A HKO szerint a vízhez tartozó érzelem a félelem, a mellékvese, mint hormontermelő szerv irányítja az "üss vagy menekülj" reakciót. Stresszhelyzetben a vizelési inger könnyen megjelenik, ennek egyszerű oka van, blokk keletkezik a vesében, így elveszíti az irányítást az alsóbb szervek felett.

A vese tárolja az életösztönt, az akaraterőt és a libidót is és az öröklött képességeinket . A mértékleteséggel, a nyugodt élettel sokáig meg tudjuk vitalitásunkat őrizni, ezzel támogatjuk a kiválasztó rendszerünket. Kerüljük a stresszes helyzeteket és dolgozzunk félelmeinken, ne azok uralkodjanak rajtunk. A bénító félelem impotenciát, akár az élni akarás vágyának megszünését is okozhatja.

Minden tünet,amit tapasztalunk jelez, összefügg a meg nem oldott konfliktusokkal, a ki nem nyilvánított véleményekkel. Általában a vese akkor mutat tüneteket, amikor egy állapot tartósan fennáll.

Ne várjunk, keressünk szakembert és kérjünk segítséget, számtalan út létezik a megoldásra!
« Vissza az előző oldalra!


Elérhetőségek

Karakó István Természetgyógyász

9700 Szombathely,

Telefon:
+36300184442
E-mail:
pszichotronikamagyarorszag@gmail.com
Karakó István Természetgyógyász - Magyar