Az energiarendszerről...

2014. szeptember 24., 10:00

Bizonyított tény, hogy az atommag 99,99%-a üres tér és mivel minden atomból illetve fotonból és annál még kisebb elemi részecskéből van, így az is kérdéses, hogy van e anyag, de ebbe most ne menjünk bele...

Sokan tudnak különféle energiatípusokról, ilyenek például a Reiki, a prána, a chi és még sok más néven nevezett rendszer, ami hitem szerint ugyanazt jelenti. A kozmikus vagy teremtő energia, ami az életet teremtette és mozgatja, alakítja minden pillanatban. Hatalmas erő, de tiszta eszköz lehet azok kezében, akik jó célra használják, mondjuk gyógyításra önös érdek nélkül. Óvatosan kell a közvetítésére vállakozni, mert sok más egyéb nem pozitív energia is átmehet vele az illetőbe, ha nem figyelünk a saját tisztaságunkra és a védelmünkre.

Indiában és Magyarországon is élnek olyan bevatottak, akik képesek olyan anyagokat a térből puszta kézzel akár leképezni, ezek a földön nem megtalálhatók és nem állíthatók elő, nem is azonosíthatók be. Ugyanakkor a Kalahári sivatagban élnek olyan benszülött törzsek, ahol a beavatottak testébe mélyen késeket, tűket szúrnak, de a sebek még nem is véreznek, ám a mobil röntgen készülék szerint is a testben van a tárgy. Mi erre a magyarázat? Semmi más,mint az energia minősége és a rezgésszint különbsége. Az emberi elme szinte csak azt tudja befogadni, amit megért és ki tud elemezni, meg tud fogni. Viszont a lényeg nem ilyen, mert a korlátolt agy és az ego nagyon keveset lát meg a igazi valóságból.

Sok kísérlet kutatta azt, hogy miként lehet az, hogy emberek képesek gondolati úton kommunikálni és így konkrét információkat, akár képeket küldeni. A látókról már nem is beszélek, akiket a hatóságok is használnak eltüntek, bűnözők felkutatására is például. Tehát azt nem vitathatjuk, hogy van egy másik sík, ami energetikai szinten másképp működik, mint a fizikai világunk. Minél tisztább a fizikai testünk, az energiatestünk annál magasabban rezeg és így egészen más életminőséget, képességeket tapasztalhatunk meg. Ez a végtelenségig fejleszthető. Már önmagában a meditáció és a mantrák ereje is csodás változásokat indít be a lelkünkben, mert az ego korlátja, az állandó, céltalan gondolatözön  nem tud hatni, mert a jelenlét teljes az adott pillanatban és így nem tud zavart okozni.

Egyszóval vigyázzunk az érzéseinkre gondolatainkra, mivel teremtő erővel bírunk és ez nagy felelősség. Gyógyítani és ártani is tudunk, ezért bűn a harag és az átkozódás, mert nincs jogunk másokat bántani,  a tetteiket minősíthetjük ugyan és eldönthetjük, hogy milyen szintig engedjük be őket az életünkbe. Mások életébe beavatkozni nincs jogunk. Még olyan szinten sem, hogy ha egy párkacsolatról van szó, mert a közös út addig tart kizárólag, amíg a fejlődés párhuzamosan zajlik és nem a másik rovására történik. Amikor megjelenik a féltékenység, az önzés, az elvárások, bírálatok, akkor a két ember közötti energairendszer egyensúlya felborul és a harmónia idővel megszűnik és lépni kell. A tanításokat meg kell köszönni és el kell fogadni, mert attól leszünk erősebbet és fejlődhetünk általuk bárhogy is fájnak. Fontos, hogy tanuljunk belőlük...

Erősítsük magunkban a pozitív gondolatokat, képeket és meg is teremtük ez által és a hitünk segítségével!

Nem bírálhatunk senkit, de tehetünk azért, hogy az életünknek ne legyen szereplője, mert mindíg jobbat kapunk, ha tisztán élünk.

Tiszta fényt kívánok Minden embertársam életébe!

Keresse természetgyógyászát Szombathelyen!Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki!


Hozzászólok


* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!« Vissza az előző oldalra!

Elérhetőségek

Karakó István Természetgyógyász

9700 Szombathely,

Telefon: +36-20/344-7150
E-mail küldése
Karakó István Természetgyógyász - Magyar